KWAS: монтирани теренски распрскувачи дискови огради низа шахти од Полска

земјоделски машини 01
земјоделски машини 02
земјоделски машини 03
земјоделски машини 04

 за компанијата:

Zakład Produkcyjno-Handlowy "KWAS" е основана во 1991 година.
Компанијата се наоѓа во војводството Mazowieckie во Бабице на релација бр. 17 Варшава - Лублин. Ние сме компанија со долгогодишно искуство во производство на земјоделски машини за земјоделство. Компанијата има свој контролен пункт на распрскувач и обезбедува услуги за заварување, вртење, брусење и CNC плазма сечење.

Нашите производи се во согласност со безбедносните барања во согласност со европските стандарди и имаат соодветни сертификати и одобренија. Транспорт машински алати низ целата земја, гарантен и постгарантен сервис и цел асортиман на резервни делови. Имаме десетици продажни места во Полска и во странство. Нашите клиенти се движат од мали до големи фарми. со различни производствени профили. На нашите клиенти им гарантираме атрактивни и флексибилни услови за соработка.

 реченица:

Ние произведуваме и продаваме:
●култиватори на стрништа / култиватори на стрништа (грубер),
● единици за обработка и сеење,
● обработка на почвата
● агрегати на дискови,
● дискови ровови,
● подземјувачи,
● косилки-сецкачи,
● монтирани распрскувачи,
● затегнати распрскувачи,
● затегнати распрскувачи со целосна хидраулика,
● плугови за снег,
● валјаци за жици,
● странични индукциски чинии HyperHydro.

 Филм

Realizacja: autor  polfirms.ru   sitemap
Top.Mail.Ru
Top.Mail.Ru