KWAS: spërkatës të montuar në terren spërkatës me disk boshte me fije nga Polonia

makineri bujqësore 01
makineri bujqësore 02
makineri bujqësore 03
makineri bujqësore 04

 makineri bujqësore:

Zakład Produkcyjno-Handlowy "KWAS" u themelua në 1991.
Kompania është e vendosur në Voivodeship Mazowieckie në Babice në rrugën nr. 17 Varshavë - Lublin. Ne jemi një kompani me përvojë shumëvjeçare në prodhimin e makinerive bujqësore për bujqësi. Kompania ka postin e vet të kontrollit të spërkatësve dhe ofron shërbime për saldim, tornim, bluarje dhe prerje plazma CNC.

Produktet tona janë në përputhje me kërkesat e sigurisë në përputhje me standardet evropiane dhe kanë certifikatat dhe miratimet e duhura. Transporti makineria ne te gjithe vendin, sherbim garancie dhe pas garancise dhe nje game e plote pjese kembimi. Ne kemi dhjetëra pika në Poloni dhe jashtë saj. Klientët tanë variojnë nga fermat e vogla deri tek ato të mëdha. me profile të ndryshme prodhimi. Ne u garantojmë klientëve tanë kushte tërheqëse dhe fleksibël bashkëpunimi.

 fjali:

Ne prodhojmë dhe shesim:
●kultivuesit e kashtës / kultivuesit e kashtës (gruber),
● njësitë e lërimit dhe mbjelljes,
● lëvrimi
● agregate disqesh,
● spërkatës me disqe,
● nëntokë,
● kositës-kosirës, ​​
● spërkatës të montuar,
● spërkatës me gjurmë,
● spërkatës me hidraulikë të plotë,
● ventilatorë bore,
● rrotulla me fije,
● tasa me induksion anësor HyperHydro.

 Film

Realizacja: autor  polfirms.ru   sitemap
Top.Mail.Ru
Top.Mail.Ru